Тържествена церемония по връчването на дипломите на Випуск 2018

Връчиха тържествено дипломите на Випуск 2018 на ПГЕТ „Захари Стоянов“

Тържествената церемония по връчването на дипломите на Випуск 2018 от Професионалната гимназия по електропромишленост и текстил „Захари Стоянов“, се проведе на 21 юни, 2018 г. в Културен център Харманли.
Освен дипломи за завършено средно образование, младите хора получиха и свидетелства за професионална квалификация. Това е двоен старт в живота и помага за успешното реализиране на младежите в техните професионални направления.
Тази година се дипломираха момичета и момчета, завършили клас със специалност „Електрически машини и апарати“, с класен ръководител инж. Йоланда Грозева /12 а/ и 12 б клас със специалност „Компютърна техника и технологии“, с класен ръководител Тоня Кабзева.
Отличникът на Випуск 2018 Александър Антониев Янков, бе бурно аплодиран от гостите в залата. 8 млади хора с успех „много добър“ от документа за завършено средно образование, също получиха заслужени аплодисменти при получаването на дипломите и свидетелствата за професионална квалификация. Бяха връчени и удостоверения за завършен гимназиален етап.
Успешно дипломиралите се бяха поздравени от директора на професионалната гимназия инж. Веска Атанасова, която развълнувана им пожела здраве и много бъдещи успехи и постижения, с които училището да се гордее.

НА ДОБЪР ЧАС!

Публикувано в Училищни празници с етикети , , . Постоянна връзка.